Gratis Cadeau

Energie actie met gratis kadoBij het overstappen van energieleverancier krijg je vaak een gratis kado, tegenwoordig krijg je zelfs luxe tablets, cashback of cadeaubonnen bij je energie contract. Het is dus raadzaam om eerst goed de energie acties te vergelijken en zo het beste kado te kiezen bij je energie.

Als je al een aantal jaar bij dezelfde energieleverancier zit, dan is de kans groot dat je contract maandelijks kosteloos opzegbaar is. Aangezien je vaak een waardevol kado kan krijgen bij het kiezen van een nieuwe energieleverancier, is het aantrekkelijk om over te stappen. Vaak betaal je ook nog eens hogere tarieven dan nieuwe klanten als je nog een oud contract hebt.

Energie met kado

Als je toch al te veel betaalt bij je energieleverancier dan kan je het beste overstappen naar energie met het beste kado. Tegenwoordig zijn met name de Samsung tablets en kadobonnen populair bij een energie contract. Helaas is het niet meer mogelijk om een gratis iPad met energie te krijgen. Oxxio heeft deze vervangen door een aantrekkelijke cashback actie met zeer lage energietarieven. Hieronder hebben we de beste energie met kado acties op een rijtje gezet voor je.

Gratis tablet met energie

Essent energie met tablet

Vind je de Wehkamp kadobon actie toch niets voor jou, dan kan je altijd kiezen voor een gratis tablet bij je energie van Essent. In samenwerking met DealDirect krijg je nu 3 jaar lang lage energietarieven.

Meer details

Bol.com kadobon t.w.v. € 100,-

EnergieDirect bol.com actie

Heb je liever een kortlopend contract van 1 jaar met een waardevol kado, dan ben je het beste uit bij de energie actie van EnergieDirect en DealDirect. Hierbij krijg je lage energietarieven met een bol.com kadobon t.w.v. € 100,-.

Meer details

Mocht een van de bovenstaande energie met kado aanbiedingen niet bij jou passen dan kan je ons overzicht van energie acties bekijken. Hier hebben we alle acties overzichtelijk op een rij gezet.