Pure Energie: Weer de groenste

Pure energie alweer de groenste
Helaas biedt Pure Energie op dit moment geen korting aan bij het afsluiten van een contract, maar er is voor Pure Energie wel reden voor een feestje. Dit jaar zijn ze voor de vierde keer verkozen als groenste energieleveranciers.

Groenste energie bij Pure Energie

Voor de vierde achtereenvolgende keer is Pure Energie benoemd tot groenste energieleverancier door Consumentenbond, Natuur & Milieu, WISE en Greenpeace. De energietarieven die deze energieleverancier hanteert zijn zeer laag en ideaal voor degenen die weinig energie verbruikt op jaarbasis. Het vastrecht is namelijk slechts € 6,06 per maand voor gas en stroom vanaf 3 jaar vast. Een lager vastrecht kan je nergens krijgen.

Een leuke extra die deze energieleverancier te bieden heeft is dat je zelf mag kiezen uit welke windmolen jij je groene stroom ontvangt. Pure Energie wekt zijn energie op uit Nederlandse windmolens en schenkt 10% van zijn winst aan goede doelen op het gebied van duurzaamheid, milieu en de samenleving. De andere 90% wordt gebruikt om nieuwe duurzame energieprojecten te realiseren.

Energie voordelen

  • Overstap service
  • Groenste energieleverancier van Nederland
  • 1,3 of 5 jaar contract

Energietarieven

  • € 0,20817 per kWh
  • € 0,64371 per m3
  • Slechts € 6,05 vastrecht p.m.

De Pure-Energie actie is een van de beste groene stroom aanbiedingen van dit moment. De redactie van energie-actie.com heeft deze actie beoordeeld op:

09 december Eindbeoordeling: 4.8 van de 5