Eneco acties

Energieleverancier Eneco sfeerbeeld

Met ruim 2 miljoen klanten is Eneco, naast Nuon Vattenfall en Essent, één van de grootste energiemaatschappijen van Nederland. Eneco voorziet ruim 2 miljoen huishoudens van energie en zet hierbij in op duurzame energie.

Bekijk alle acties van Eneco

Eneco acties tijdens de energiecrisis

Vanwege de energiecrisis zijn er nog steeds minder acties dan je gewend bent. Wel merken we dat steeds meer leveranciers met interessante energiecontracten komen. Bekijk hier het het actuele energie aanbod.

Laatst bijgewerkt:

zaterdag 25 mei 2024

1 jaar vast

€ 170,- cashback
  • Cashback
  • 1 Jaar

3 jaar vast

3 jaar vaste lage tarieven
  • Goedkoop
  • 3 Jaar

Lage tarieven

Tijdelijk niet beschikbaar
  • Korting
  • 3 Jaar

Overstappen naar Eneco

Je draagt bij aan een betere wereld door over te stappen naar Eneco. Want welk energiecontract je ook afsluit, je ontvangt altijd 100% groene stroom. Je kunt bij Eneco kiezen uit twee soorten groene stroom; wind- of zonne-energie. Deze duurzame bronnen raken nooit op en belasten het milieu niet.

Dankzij de gratis overstapservice is overstappen naar Eneco eenvoudig en binnen een aantal stappen al geregeld. Via de knop ‘Direct overstappen’ bij de Eneco acties op onze website, word je doorverwezen naar de website van de leverancier zelf. Hier vraag je een energiecontract aan. De volgende dag ontvang je meteen een bevestiging.

Je hebt 14 dagen bedenktijd. Wanneer de bedenktijd erop zit, zegt Eneco het contract bij je vorige energieleverancier op. Dat hoef jij zelf niet te doen! Geef vervolgens je meterstanden door aan Eneco. Twee dagen na het doorgeven hiervan krijg je energie van Eneco. Tot die tijd ontvang je gewoon energie van je vorige leverancier waardoor je nooit zonder stroom zit.

Alle Eneco acties van 2024

Hieronder vind je een overzicht van alle actuele Eneco acties van dit moment. De acties komen met een hoge welkomstkorting of energie cadeau.

Dit zijn alle energie acties van Eneco in mei
LeverancierEnergie actie
Eneco1 jaar vastBekijk actie
Eneco3 jaar vastBekijk actie
EnecoGratis Toon actieBekijk actie
EnecoLage tarievenBekijk actie

Let op: vanwege de energiecrisis zijn niet alle energie acties die op deze website getoond worden beschikbaar. Bekijk ons actuele overzicht voor alle beschikbare energie acties.

Alle acties van Eneco

Eneco heeft op dit moment meerdere energie acties. De Eneco gas & stroom aanbieding van 1 jaar met een mooie cashback. Na 1 jaar ben je weer vrij om opnieuw de beste deal te kiezen en te profiteren van een nieuwe actie met welkomstkorting, cashback of gratis energie cadeau.

Sluit je liever een contract af voor een langere periode met een vaste, lage prijs? Dan heeft Eneco de Gas en stroom aanbieding voor een contract van 3 jaar met een hoge cashback.

Verlopen Eneco energie acties

Bekijk hieronder de energie acties van Eneco die verlopen zijn.

Eneco actieContractduurLoopt tot
Eneco Philip Hue pakket cadeau4 jaarVerlopen
Eneco gratis slimme thermostaat3 jaarVerlopen
Eneco € 100,- overstapkorting3 jaarVerlopen