Gratis Tablet

Een van de meest gekozen energie acties is er een waarbij je een gratis tablet krijgt. Vaak gaat dit gepaard met een 3 jaar contract en lage energietarieven. Toch zijn er wel eens uitzonderingen dat je een tablet bij een 1 jaar contract kan krijgen.

Voorheen was er ook een gratis iPad actie van Oxxio, deze is echter niet meer beschikbaar. In plaats daarvan is er de Oxxio € 100,- cashback actie. Gelukkig was de iPad niet de enige gratis tablet met energie actie.

Een tablet als cadeau bij je energiecontract kan zeer handig zijn. Als je op vakantie bent kan je heel snel een hostels boeken, films kijken en je vlucht boeken. Bovendien is het handig voor verre reizen om tussendoor te ontspannen met een leuk spelletje en dat terwijl je de tablet geheel gratis bij je energie contract hebt gekregen. Bovendien kan je eenvoudig Tripadvisor raadplegen of boeken lezen op je tablet en het maximale uit je vakantie halen.

Niet alleen kan een gratis tablet handig zijn op vakantie, ook kan je er in het dagelijks leven volop gebruik van maken door muziek te luisteren via Spotify en youtube video’s te bekijken. Mocht je Netflix hebben, dan kan je ook eindeloos veel films en series kijken aangezien de accu’s van tablets uren meegaan.

Energie acties met gratis tablet

Een gratis tablet met energie is een van de meest gekozen aanbiedingen van Nederland. Hier vindt je een overzicht van het huidige aanbod bij verschillende energieleveranciers. Let op dat je van sommige cadeaubonnen ook een tablet kan kopen!

Essent gratis tablet bij energie

Essent energie met gratis tablet

Net als bij Nuon, kan je ook bij Essent een gratis tablet bij energie krijgen. Mocht je liever niet van E.on je energie krijgen, dan is deze aanbieding van Essent een goede vervanger. Zo profiteer je van voordelige energie met gratis tablet.

Meer details

EnergieDirect gratis kadobon

Bol.com bon voor tablet

Als je niet graag vast zit aan een 3 jaar contract, dan is de bol.com kadobon van EnergieDirect een goede keus. Je kan profiteren van deze energie actie via de onderstaande knoppen, de kadobon wordt geleverd door DealDirect.

Meer details