Nuon Vattenfall acties

Energieleverancier Nuon sfeerbeeld

Maak gebruik van één van de vele Nuon Vattenfall energie acties. Nuon Vattenfall behoort tot de grootste energieleveranciers van Nederland en komt regelmatig met leuke acties voor nieuwe klanten. Bespaar flink op je energiekosten en kies voor een actie met welkomstkorting of cashback. Of profiteer van één van de vele cadeaus die Nuon Vattenfall gratis bij een energiecontract aanbiedt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een XBox One X, een Samsung tablet of een Bol.com cadeaubon waarmee je zelf iets kunt uitkiezen.

Bekijk alle acties van Nuon Vattenfall

Cadeau XL t.w.v € 350,-

Kies je eigen XL cadeau!
 • Cadeau
 • 1 Jaar

Cadeau t.w.v. €160,-

Kies je eigen energiecadeau
 • Cadeau
 • 1 Jaar

€ 100,- cashback actie

Welkomstkorting 1 jaar
 • Cashback
 • 1 Jaar

Twee keuze cadeaus

t.w.v. €149,- per stuk
 • Cadeau
 • 1 Jaar

€ 155,- cashback

Overstapdeal
 • Cashback
 • 1 Jaar

Gratis LG Full-HD tv

32 inch LG tv t.w.v. € 299,-
 • Cadeau
 • 1 Jaar

Gratis Apple Airpods 2

Met oplaadcase
 • Cadeau
 • 1 Jaar

Slimme thermostaat

Gratis Honeywell Lyric T6
 • Cadeau
 • 1 Jaar

Samsung Tablet kado

Gratis Samsung Galaxy Tab
 • Cadeau
 • 1 Jaar

Overstappen naar Nuon Vattenfall

Nuon Vattenfall komt regelmatig als goedkoopste energieleverancier naar voren. Stap je over naar Nuon Vattenfall, dan heb je niet alleen de meeste keuze aan energie acties, maar vaak ook een goedkoop energiecontract. Naast acties met korting, cashback en cadeaus heeft de energieleverancier lage tarieven.

Kies je voor Nuon Vattenfall, dan kies je bovendien voor een ambitieuze leverancier die duurzaamheid hoog heeft staan. Vanwege de groene missie van Nuon Vattenfall, kun je als klant kiezen voor zon-, water en windenergie.

Heb je een energie actie gevonden die je aanspreekt? Wacht dan niet te lang met overstappen. De meeste energie acties hebben een beperkte datum en verlopen weer. Overstappen naar Nuon Vattenfall is snel en eenvoudig geregeld met de gratis overstapservice. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden en Nuon Vattenfall regelt de rest.

Alle Nuon Vattenfall acties van 2020

Hieronder vind je een overzicht van alle actuele Nuon Vattenfall acties met welkomstkorting, cashback en een energie kado. De energie acties lopen op tot een waarde van maar liefst € 350,-.

Dit zijn alle energie acties van Nuon/Vattenfall in augustus
LeverancierEnergie actie
NuonCadeau XL t.w.v € 350,-Bekijk actie
NuonCadeau t.w.v. €160,-Bekijk actie
Nuon€ 100,- cashback actieBekijk actie
NuonTwee keuze cadeausBekijk actie
Nuon€ 155,- cashback Bekijk actie
NuonGratis LG Full-HD tvBekijk actie
NuonGratis Apple Airpods 2 Bekijk actie
NuonSlimme thermostaat Bekijk actie
NuonSamsung Tablet kadoBekijk actie

Toch op zoek naar een andere leverancier of wellicht een betere actie voor jou? Bekijk dan ons volledige overzicht van energie acties van het moment.

Alle acties van Nuon Vattenfall

Ga je er graag op uit, of heb je het liefst een gave gadget voor thuis? De verschillende acties van Nuon Vattenfall bieden veel keuze. Erg populair op dit moment is de Nuon Vattenfall energiecadeau actie waarbij je zelf een cadeau kiest. Van cadeaubon tot boormachine, er zit voor iedereen wat bij.

Nuon Vattenfall Powerdeal

Eén van de succesvolste en langstlopende energie acties van Nuon Vattenfall is de Nuon Vattenfall Powerdeal cashback actie. De actie die wegens succes verlengd is, geeft je € 200,- korting op een 1-jarig gas en stroom contract. Dit is een behoorlijk hoge korting voor een energiecontract van slechts één jaar. Maar dit is nog niet alles. Naast de cashback van € 200,- ontvang je ook nog eens 5% korting op je variabele stroomkosten met het ‘Blijven Loont’ programma wanneer je na dit contract klant bij Nuon Vattenfall blijft. De cashback van € 200,- verrekent Nuon Vattenfall met de jaarafrekening.

We raden je aan om vóór de einddatum van je energiecontract opnieuw energie acties te vergelijken. Zo stap je na de einddatum van je energiecontract eenvoudig weer over op een nieuwe energie actie. Door alle energie acties met elkaar te vergelijken, kun je bij je nieuwe contract opnieuw profiteren van een mooie korting of gratis cadeau.

Nuon Vattenfall acties voor bestaande klanten

Nuon Vattenfall doet graag wat extra voor haar klanten en biedt als een van de weinige leveranciers ook voordeel voor vaste klanten. Zo kun je bij Nuon Vattenfall als vaste klant profiteren van korting op de variabele leveringskosten voor stroom, tot maximaal 25% per jaar.

Helaas kun je als bestaande klant van Nuon Vattenfall niet profiteren van de energie acties, zoals bijvoorbeeld een cashback actie van honderden euro’s. Mogelijk zit je als klant van Nuon Vattenfall dus niet lang bij de goedkoopste energieleverancier. We adviseren je daarom altijd energie acties te vergelijken zodra je energiecontract bijna afloopt. Zo zie je eenvoudig bij welke energieleverancier je op dat moment het voordeligst uit bent en of je beter kunt overstappen of verlengen bij je huidige leverancier.

Verlopen energie acties

Bekijk hieronder de energie acties van Nuon Vattenfall die verlopen zijn.

Nuon Vattenfall actieContractduurLoopt tot
Nuon Vattenfall Samsung Galaxy Tab E3 jaarVerlopen
Nuon Vattenfall € 150,- Bol.com bon1 jaarVerlopen