Nuon acties

Energieleverancier Nuon sfeerbeeld

Maak gebruik van één van de vele Nuon energie acties. Nuon behoort tot de grootste energieleveranciers van Nederland en komt regelmatig met leuke acties voor nieuwe klanten. Bespaar flink op je energiekosten en kies voor een actie met welkomstkorting of cashback. Of profiteer van één van de vele cadeaus die Nuon gratis bij een energiecontract aanbiedt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Playstation 4 Slim, een Samsung tablet of een Bol.com cadeaubon waarmee je zelf iets kunt uitkiezen.

Bekijk alle acties van Nuon

Eigen cadeau XL

Nuon kies je cadeau XL € 320,-
 • Cadeau
 • 1 Jaar

Nuon cadeau actie

Kies jouw eigen energiecadeau
 • Cadeau
 • 1 Jaar

€ 200,- cashback

Nuon Powerdeal actie
 • Cashback
 • 1 Jaar

Samsung Tablet kado

Gratis Samsung Galaxy Tab
 • Cadeau
 • 3 Jaar

Vattenfall E-scooter

Bij Nuon groene energie
 • Cadeau
 • 1 Jaar

€ 100,- cashback actie

Welkomstkorting 1 jaar
 • Cashback
 • 1 Jaar

Overstappen naar Nuon

Nuon komt regelmatig als goedkoopste energieleverancier naar voren. Stap je over naar Nuon, dan heb je niet alleen de meeste keuze aan energie acties, maar vaak ook een goedkoop energiecontract. Naast acties met korting, cashback en cadeaus heeft de energieleverancier lage tarieven.

Kies je voor Nuon, dan kies je bovendien voor een ambitieuze leverancier die duurzaamheid hoog heeft staan. Vanwege de groene missie van Nuon, kun je als klant kiezen voor zon-, water en windenergie.

Heb je een energie actie gevonden die je aanspreekt? Wacht dan niet te lang met overstappen. De meeste energie acties hebben een beperkte datum en verlopen weer. Overstappen naar Nuon is snel en eenvoudig geregeld met de gratis overstapservice. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden en Nuon regelt de rest.

Alle Nuon acties van 2019

Hieronder vind je een overzicht van alle actuele Nuon acties met welkomstkorting, cashback en een energie kado. De energie acties lopen op tot een waarde van maar liefst € 350,-.

Leverancier Energie actie
Nuon Eigen cadeau XL Bekijk actie
Nuon Nuon cadeau actie Bekijk actie
Nuon € 200,- cashback Bekijk actie
Nuon Samsung Tablet kado Bekijk actie
Nuon Vattenfall E-scooter Bekijk actie
Nuon € 100,- cashback actie Bekijk actie

Alle acties van Nuon

Ga je er graag op uit, of heb je het liefst een gave gadget voor thuis? De verschillende acties van Nuon bieden veel keuze. Erg populair op dit moment is de Nuon energiecadeau actie waarbij je zelf een cadeau kiest. Van cadeaubon tot boormachine, er zit voor iedereen wat bij.

Nuon Powerdeal

Eén van de succesvolste en langstlopende energie acties van Nuon is de Nuon Powerdeal cashback actie. De actie die wegens succes verlengd is, geeft je € 200,- korting op een 1-jarig gas en stroom contract. Dit is een behoorlijk hoge korting voor een energiecontract van slechts één jaar. Maar dit is nog niet alles. Naast de cashback van € 200,- ontvang je ook nog eens 5% korting op je variabele stroomkosten met het ‘Blijven Loont’ programma wanneer je na dit contract klant bij Nuon blijft. De cashback van € 200,- verrekent Nuon met de jaarafrekening.

We raden je aan om vóór de einddatum van je energiecontract opnieuw energie acties te vergelijken. Zo stap je na de einddatum van je energiecontract eenvoudig weer over op een nieuwe energie actie. Door alle energie acties met elkaar te vergelijken, kun je bij je nieuwe contract opnieuw profiteren van een mooie korting of gratis cadeau.

Nuon acties voor bestaande klanten

Nuon doet graag wat extra voor haar klanten en biedt als een van de weinige leveranciers ook voordeel voor vaste klanten. Zo kun je bij Nuon als vaste klant profiteren van korting op de variabele leveringskosten voor stroom, tot maximaal 25% per jaar.

Helaas kun je als bestaande klant van Nuon niet profiteren van de energie acties, zoals bijvoorbeeld een cashback actie van honderden euro’s. Mogelijk zit je als klant van Nuon dus niet lang bij de goedkoopste energieleverancier. We adviseren je daarom altijd energie acties te vergelijken zodra je energiecontract bijna afloopt. Zo zie je eenvoudig bij welke energieleverancier je op dat moment het voordeligst uit bent en of je beter kunt overstappen of verlengen bij je huidige leverancier.

Verlopen energie acties

Bekijk hieronder de energie acties van Nuon die verlopen zijn.

Nuon actie Contractduur Loopt tot
Nuon Samsung Galaxy Tab E 3 jaar Verlopen
Nuon € 150,- Bol.com bon 1 jaar Verlopen