Nuon Vattenfall Powerdeal

Deze aanbieding is even niet beschikbaar!

Bekijk actuele aanbiedingen

Met de Nuon Vattenfall Powerdeal ontvang je een vette korting van maar liefst € 200,- op een éénjarig gas en stroom contract. De korting wordt na één jaar verrekend met je jaarafrekening. Je profiteert bij deze actie niet alleen van deze behoorlijke korting, maar ook van één jaar lang lage energietarieven. Dat is een mooie deal, toch?

Energietarieven

Nuon Vattenfall biedt met deze actie een gas en stroom contract aan met vaste tarieven voor één jaar. Mochten de energieprijzen tussentijds stijgen, dan geldt dit niet voor jouw contract. Zo betaal je de gehele contractduur lage vaste tarieven en weet je waar je aan toe bent. Dat is wel zo fijn.

Overstappen met de Powerdeal

Hoe werkt overstappen met de Powerdeal? Heel eenvoudig. Via de link op deze actiepagina sturen we je door naar de aanmeldpagina bij deze speciale actie van Nuon Vattenfall. Hier kun je je geschatte maandbedrag uitrekenen en je vervolgens meteen aanmelden. Dit heb je in een paar minuten geregeld.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag waarop je oude contract afloopt. Nuon Vattenfall wacht eerst de einddatum van je huidige contract af als je einddatum binnen 2 maanden na de aanmelddatum ligt. Dat kan betekenen dat je nieuwe contract iets later pas in gaat, en looptijd iets korter is. Zo zit je nooit met dubbele kosten en een eventuele overstapboete. Ook dan krijg je gewoon de € 200,- op je jaarafrekening verrekend.

Alle energie acties van Nuon Vattenfall

Naast deze Powerdeal actie heeft de leverancier nog meer aantrekkelijke aanbiedingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de gratis tablet actie waarbij je een Samsung Galaxy Tab kado krijgt bij een 1 jaar contract?

De meest populaire actie van deze leverancier op dit moment is de Energiecadeau XLactie. Bij deze actie kies je zelf een gratis cadeau uit van tussen de € 200,- en € 350,- euro.

Energie actie voordelen

  • € 200,- korting
  • 1 jaar contract
  • Vaste energietarieven
  • Nuon Vattenfall overstapservice

Energie aanbieding details

  • € 200,- korting op je jaarafrekening
  • Alleen voor nieuwe klanten
  • Hoge korting & vaste energietarieven
  • 14 dagen bedenktijd

Actie beoordeling

De energie actie van Nuon

Beoordeeld door de redactie van energie-actie.com

De Nuon Vattenfall Powerdeal energie aanbieding is op beoordeeld met 4.5 sterren.