Nuon Vattenfall Overstapdeal

Met de Overstapdeal ontvang je een korting van € 155,- op een gas en groene stroom contract met een contractduur van slechts 1 jaar. De korting wordt aan het einde van het jaar op jouw rekening gestort. Je profiteert bij deze actie niet alleen van een eenmalige korting, maar ook van lage energietarieven en van stroom opgewekt uit duurzame bronnen.

Overstapdeal met groene stroom

Dat je met deze energie actie van Nuon Vattenfall lokale groene stroom geleverd krijgt is redelijk uniek. Standaard levert Nuon Vattenfall grijze stroom. Met de Overstapdeal is dat anders, en krijg je 100% groene stroom uit Nederlandse zon, wind en zee geleverd. De opwekking van groene stroom bij deze actie is 100% CO2-vrij. Zo maak je met deze actie niet alleen een bewuste keuze voor je portemonnee, maar maak je tegelijk een duurzame keuze!

Energietarieven

Nuon Vattenfall biedt met deze actie een gas en stroom contract aan met een vast tarief voor 1 jaar. Mochten de energieprijzen tussentijds stijgen, dan geldt dit niet voor jouw contract. Zo betaal je de gehele contractduur lage vaste tarieven.

Overstappen met de overstapdeal

Hoe werkt overstappen met de Overstapdeal? Heel eenvoudig. Via de link op deze actiepagina sturen we je door naar de aanmeldpagina bij deze speciale actie van Nuon Vattenfall. Hier kun je je geschatte maandbedrag uitrekenen en je vervolgens meteen aanmelden. Dit heb je in een paar minuten geregeld.

Heb je momenteel nog een contract lopen waarvan de einddatum nog 2 maanden of korter duurt? Dan wacht Nuon Vattenfall eerst de einddatum af. Je nieuwe contract gaat altijd daarna pas in. Zo zit je nooit zonder met dubbele kosten. Dit betekent wel dat nieuwe contract maximaal 2 maanden korter duurt dan de looptijd van 1 jaar.

Alle energie acties van Nuon Vattenfall

Naast deze Overstapdeal actie heeft de leverancier nog vele andere aantrekkelijke aanbiedingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de gratis tablet actie waarbij je een Samsung Galaxy Tab kado krijgt bij een 1 jaar contract?

De meest populaire actie van dit moment is de Energiecadeau XLactie. Bij deze actie kies je zelf een gratis cadeau uit van tussen de € 200,- en € 350,- euro.

Energie actie voordelen

  • € 155,- korting
  • 5% Blijven Loont-korting
  • 1 jaar contract
  • Vaste energietarieven
  • Groene stroom uit Nederland

Energie aanbieding details

  • € 155,- korting op je jaarafrekening
  • Tot 25% Blijven Loont-korting
  • Contractduur van één jaar
  • Hoge korting & vaste energietarieven

Actie beoordeling

De energie actie van Nuon

Beoordeeld door de redactie van energie-actie.com

De Nuon Vattenfall Overstapdeal energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.