Cashback energie

Lage tarieven

Maandelijks opzegbaar
  • Korting
  • Variabel

Zo stap je over met een cashback energie actie

De voordeligste cashback actie voor jou vind je met de postcodecheck. Je kunt op die manier goedkope energie vinden op jouw adres, waarbij alle cashback en korting acties van leveranciers zijn meegenomen. Het voordeligste energiecontract op basis van jouw verbruik staat bovenaan.

Of bekijk één of meerdere cashback aanbiedingen met hoge korting uit het overzicht op deze pagina, en bekijk of dit is wat je zoekt. We sturen je met de link naar speciale actiepagina van de leverancier door bij deze aanbieding. Daar kun je precies uitrekenen wat je geschatte maandbedrag wordt, inclusief korting. Is dit wat je wil? Mooi! Dan hoef je je alleen nog maar even aan te melden en je overstap wordt in gang gezet.

De eenmalige korting op je energiecontract wordt vrijwel altijd meteen aan het einde van het eerste contractjaar met de jaarafrekening verrekend, ook bij een 1-jarig contract. Het leuke is dat je bij een 1-jarig contract vervolgens weer vrij bent om over te stappen met een nieuwe toffe energie aanbieding.

Overstapgaranties bij een cashback energie actie

  • Overstapservice
  • 14 dagen bedenktijd
  • Je komt nooit zonder gas of stroom te zitten

Welke cashback energie acties zijn er op dit moment?

Met de energie acties hieronder kun je overstappen van energiecontract met een cashback energie aanbieding. Deze acties hebben een looptijd van 1 tot 3 jaar.

Welke cashback energie acties zijn er op dit moment?
LeverancierEnergie actie
Budget EnergieLage tarievenBekijk actie

Staat de cashback energie actie er hierboven voor jou niet bij? Bekijk dan het totale aanbod van cashback energie acties, of bekijk de vele andere energie aanbiedingen om de beste deal voor jou te vinden.