Engie acties

Energieleverancier Engie sfeerbeeld

Engie behoort tot een van de groenere energieleveranciers en heeft altijd een vaste lage prijs. Bij Engie heb je altijd groene stroom uit Nederlandse wind- of zonne-energie. Maak gebruik van de ENGIE Wijzer: je krijgt advies waardoor je precies kunt zien hoe jij je huis duurzamer kunt maken en daarmee geld bespaart. Denk hierbij aan betere isolatie, zonnepanelen op je dak of een laadpaal voor je elektrische auto. Engie heeft niet vaak grote energie acties, maar toch zijn er regelmatig mooie kortingen of aanbiedingen met een leuk welkomstcadeau.

Bekijk alle acties van ENGIE

Gratis Nest Thermostat E

Energie actie t.w.v. € 219,-
  • Cadeau
  • 3 Jaar

Cadeaupakket € 144,-

Gratis Google Nest Mini
  • Cadeau
  • 3 Jaar

Engie cadeau actie

Klus Cadeau t.w.v. € 100
  • Cadeau
  • 3 Jaar

Overstappen naar Engie

Bij Engie kun je kiezen of je wind- of zonne-energie wilt. Naast groene stroom leveren ze ook nog CO2-gecompenseerd gas en bouwen ze in 70 landen aan een duurzame wereld. Ze doen dit door elk jaar veel geld en kennis te investeren in het ontwikkelen van duurzame energie. Je weet dat je bij Engie daadwerkelijk bijdraagt aan een schoner milieu. Vind jij groene energie belangrijk? Dan is Engie zeker een goede keuze voor jou.

Met de overstapservice regelt Engie snel en gemakkelijk jouw overstap. Na het aanmelden ontvang je meteen een bevestiging. Je hoeft daarna alleen nog maar je meterstanden door te geven. De rest regelt Engie voor jou.

Wil je een extra voordelig energiecontract? De meeste energie acties blijven een beperkte tijd beschikbaar. Wij raden daarom aan om snel gebruik te maken van een actie wanneer je een leuke ziet.

Alle Engie acties van 2020

Hieronder vind je een overzicht van alle actuele Engie acties.

Dit zijn alle energie acties van Engie in april
LeverancierEnergie actie
EngieGratis Nest Thermostat E Bekijk actie
EngieCadeaupakket € 144,-Bekijk actie
EngieEngie cadeau actieBekijk actie

Toch op zoek naar een andere leverancier of wellicht een betere actie voor jou? Bekijk dan ons volledige overzicht van energie acties van het moment.

Alle acties van Engie

Engie heeft niet heel vaak een grote energie actie. Des te beter om goed in de gaten te houden of ze op dit moment een leuke actie voor jou hebben. Er zijn op dit moment twee energie acties waar je gebruik van kunt maken: het bespaarpakket vol Smart Home producten of de Klus Cadeaukaart.

Klus Cadeaukaart

Met de Klus Cadeaukaart kun je je eigen huis een upgrade geven. De cadeaukaart krijg je drie weken na je aanmelding en kun je uitgeven bij de Praxis, Hubo, Multimate en Hornbach. Je kunt kiezen voor een 1-jarig of 3-jarig energiecontract. Bij een 1-jarig contract krijg je een cadeaukaart t.w.v. €25,- en bij een 3-jarig contract ontvang je een cadeaukaart t.w.v. €100,-. De prijs bij een 1-jarig contract is niet heel hoog, maar je kunt na één jaar wel weer gebruik maken van een andere energie actie.

Wij adviseren om jaarlijks over te stappen, omdat je elke jaar weer opnieuw een energie actie kunt kiezen. Je bent dan vaak goedkoper uit dan wanneer je lange tijd bij dezelfde energieleverancier blijft.

Verlopen engie acties

Helaas zijn Engie acties niet voor altijd geldig en verlopen ze na een bepaalde tijd. Blijf daarom goed in de gaten houden welke Engie acties er zijn. Bekijk in onderstaande tabel de verlopen Oxxio acties.

Engie actieContractduurLoopt tot
Engie Nest Thermostat4 jaarVerlopen
Engie Philips Hue cadeau3 jaarVerlopen
Engie € 150,- cashback3 jaarVerlopen
Engie gratis powerbank3 jaarVerlopen