Over ons

Op Energie Actie vind je een compleet overzicht van alle actuele energie acties. Bij ons kun je eenvoudig en eerlijk een energie aanbieding met een ander vergelijken. Door onze jarenlange ervaring binnen de energiebranche, kennen wij alle ins en outs op het gebied van energie. Wij stellen onze kennis graag beschikbaar zodat je zoveel mogelijk geld kan besparen op je energierekening.

Wie zijn wij?

Wij zij Keuze.nl. Wij maken keuzes makkelijk! Wij zijn gespecialiseerd in vergelijkingswebsites op het gebied van energie, zorg, internet en Sim Only. Per markt hebben wij experts die jou het beste advies op dat gebied kunnen geven. Ook energie-actie.com wordt dagelijks door onze energie-experts up-to-date gehouden. Keuze.nl is geen onderdeel van een energieleverancier. Wij bieden jou een eerlijk en 100% onafhankelijk overzicht van alle huidige energie acties.

Contact

Energie Actie is een website van Keuze.nl. Heb je vragen of opmerkingen over de energie acties op deze website? Neem dan gerust contact met ons op.

Keuze.nl

Maliebaan 50

3581 CS, Utrecht


[email protected]

030 - 207 21 21

KVK: 66000041

Keuze.nl Team

Energie aanbiedingen

Het is verstandig om altijd eerst even alle energie aanbiedingen te vergelijken voordat je overstapt. Wij vinden het belangrijk dat energie aanbiedingen makkelijk te vergelijken zijn. Op een andere website van ons, energie-aanbiedingen.com, vind je onze energievergelijker waarmee je onafhankelijk alle energie acties van alle energieleveranciers kunt vergelijken.

Energie aanbiedingen vergelijken

Vergelijk Keurmerk

Veel concurrent-vergelijkers noemen zichzelf onafhankelijk terwijl ze vaak: onderdeel van een leverancier zijn, contracten hoger plaatsen waardoor ze meer commissie krijgen, leveranciers uit de vergelijker laten omdat ze te weinig commissie krijgen. De websites die wel 100% onafhankelijk zijn herken je aan het Vergelijk Keurmerk. De gedragscode bij dit keurmerk is samen met de ACM (Autoriteit Consument & Markt) opgesteld en zorgt voor echte en eerlijke vergelijkingswebsites. Alle vergelijkers en websites van Keuze.nl zijn eerlijk en 100% onafhankelijk.