Over ons

Energie Acties is een website die door een groep jonge energie fanaten dagelijks up to date wordt gehouden. Door onze jarenlange ervaring binnen de energie branche kennen wij alle ins- en outs van de aanbiedingen.

Wij stellen onze kennis graag beschikbaar zodat je zoveel mogelijk geld kan besparen op de energie rekening en er nog een leuk kado aan over te houden. De reden dat wij deze website gestart zijn is omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een leuk kado bij energie en daarbij overzichtelijk moet kunnen vergelijken welke aanbieding het goedkoopste is. Veel vergelijkingswebsites vermelden niet duidelijk wat de maandelijkse kosten zijn, bij ons wordt dit wel vermeld zodat je nooit teveel betaalt voor een energie contract.

Energie overstap advies

Bij ons kan je altijd eerlijk een energie aanbieding met de ander vergelijken. Wij zijn namelijk geen onderdeel van een energieleverancier en kunnen je een eerlijk en onafhankelijk overzicht bieden van de huidige acties. Doe er je voordeel mee en bespaar tot wel honderden euro’s per jaar.

Het tijdig overstappen naar een andere energieleverancier kan een berg geld besparen. Bovendien is het tegenwoordig zeer eenvoudig, de meeste energieleveranciers bieden namelijk een overstap service aan bij een energie actie. Dit krijg je geheel gratis naast een kado of korting op je energie. Als tip geven we je mee om te kiezen voor 1 jaar contracten. Hierbij kan je ieder jaar weer profiteren van de goedkoopste energie acties met een kado. Heb je liever toch wat langer de vastigheid van lage energietarieven, dan kan je beter kiezen voor een 3 jaar contract. Hierbij krijg je tevens de meest waardevolle cadeaus geleverd.

Algemene contactgegevens van energie acties

Heeft u nog vragen of opmerking over de energie acties op deze website, neemt u dan gerust contact met ons op. We geven u onafhankelijk en een vrijblijvend advies over de producten op deze website.

Energie-Actie.com is onderdeel van Vergelijkgroep B.V. , onafhankelijk specialist in vergelijkingswebsites.

Bezoek- en postadres:
  • Vergelijkgroep B.V. T.A.V. energie-actie.com
  • Brigittenstraat 22
  • 3512KM Utrecht
  • Nederland

  • Telefoon: 030 207 2121 (lokaal tarief)
  • E-Mail: Stuur ons een mail
  • KVK: 66000041