Vandebron acties

Energieleverancier Vandebron sfeerbeeld

Écht groene stroom vinden met ook nog eens een aanbieding? Het kan met Vandebron acties. Vandebron is een kleine groene energieleverancier met zo’n 200.000 klanten, maar met grote groene ambities. Momenteel kun je als nieuwe klant profiteren van diverse welkomstkortingen oplopend tot honderden euro’s. Zo steun je niet alleen een duurzaam milieu, maar ook je portemonnee. Wat moet je weten over Vandebron acties?

Bekijk alle acties van Vandebron

€ 150,- cashback

1 jaar vaste tarieven
  • Cashback
  • 1 Jaar

€ 75,- korting actie

Alleen stroom korting Vandebron
  • Cashback
  • 1 Jaar

Overstappen naar Vandebron

Overstappen naar Vandebron is een duurzame keuze. Je kiest daarmee voor 100% lokaal geproduceerde stroom en kunt zelf kiezen van welke lokale producent je je stroom afneemt. Dit kan een windmolen van de boer verderop zijn, of van de zonnepanelen van een leuk gezinnetje. Jij bepaalt of je lokaal opgewekte zonnestroom, windstroom of stroom uit biomassa wilt ontvangen. Naast 100% Nederlandse groene stroom levert Vandebron CO2 gecompenseerd gas. Ook daarbij kun je aangeven aan welk project jouw CO2 compensatie moet bijdragen.

Vandebron is onlangs de samenwerking aangegaan met Essent, om haar ambitieuze groene doelen nog sneller waar te kunnen maken. Mogelijk levert dit ook weer nieuwe mooie energie acties op, zoals een energie met kado actie, waarvan Essent er een aantal mooie heeft.

Overstappen naar Vandebron is gemakkelijk met de overstapservice. Je oude contract zegt Vandebron voor je op nadat de einddatum is verstreken. Zo kom je nooit met dubbele kosten te zitten en gaat je nieuwe contract naadloos over op je oude contract. Wil je gebruik maken van de hoge kortingsactie van Vandebron? Wacht dan niet te lang met overstappen, want momenteel is dit de enige Vandebron actie. Het zou zonde zijn als je misgrijpt!

Alle Vandebron acties van 2024

Vandebron heeft niet vaak energie acties. Daarom mogen we van een unieke mogelijkheid spreken dat Vandebron nu diverse kortingsacties heeft lopen op contracten met zowel gas en stroom, als op contracten met alleen stroom, met een maximale korting oplopend tot wel € 300,-.

Dit zijn alle energie acties van Vandebron in mei
LeverancierEnergie actie
Vandebron€ 150,- cashbackBekijk actie
Vandebron€ 75,- korting actieBekijk actie

Toch op zoek naar een andere leverancier of wellicht een betere actie voor jou? Bekijk dan ons volledige overzicht van energie acties van het moment.

Alle acties van Vandebron

Of je nou een nieuw energiecontract voor één jaar zoekt, zodat je na een jaar weer opnieuw kan profiteren van een mooie energie actie, of dat je liever voor langere tijd een energiecontract afsluit: het kan bij Vandebron allemaal. Je ontvangt zowel korting op een 1-jarig of 3-jarig energiecontract met gas & stroom, als op een 1-jarig en 3-jarig energiecontract met alleen stroom. Heb je daarom stadsverwarming thuis? Bekijk dan ook eens of Vandebron de voordeligste keuze voor jou is met een welkomstkorting.

Kortingsacties alleen stroom:

  • € 75 bij 1 jaar stroom
  • € 300 bij 3 jaar stroom

Kortingsacties gas en stroom:

  • € 150 bij 1 jaar gas & stroom
  • € 300 bij op 3 jaar gas & stroom

Pak nóg meer korting mee met Vandebron Vriendenkorting

Stap jij over met een Vandebron energie actie en laat je anderen ook via jouw persoonlijke link overstappen naar Vandebron? Dan krijgen jullie beide maar liefst €100,- extra korting als jullie zowel gas & stroom afnemen. Bij afname van alleen stroom krijgen jullie €50,- extra korting. Je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je wilt. Dat is nog eens makkelijke manier je energierekening bij elkaar te sparen!