Pure Energie acties

Energieleverancier Pure Energie sfeerbeeld

Vind je een energiecontract met groene stroom belangrijk, maar wel in combinatie met een energie actie? Bekijk dan Pure Energie. Met gas en stroom van Pure Energie kies je niet alleen bewust voor duurzaam, maar houd je ook nog geld over. Hoe zit dat met Pure Energie acties?

Bekijk alle acties van Pure Energie

1 jaar vast

€ 100,- cashback
  • Goedkoop
  • 1 Jaar

€ 35,- korting

Pure Energie alleen stroom actie
  • Korting
  • 1 Jaar

Overstappen naar Pure Energie

Pure Energie is een kleine energieleverancier, maar met behoorlijke groene prestaties. Maar liefst 7 jaar op rij scoort Pure Energie nu een 10 in het duurzaamheidsonderzoek, uitgevoerd door onder andere Greenpeace & Wise. Daarmee bewijst Pure Energie écht een koploper te zijn in duurzame energie. Houd je van groen? Dan kun je je hart ophalen bij Pure Energie. Want Pure energie levert uitsluitend 100% groene Nederlandse stroom afkomstig van windenergie en zonne-energie, en koopt geen stroom op uit andere landen met 'sjoemelcertificaten'.

Je stapt eenvoudig over naar Pure Energie met behulp van de gratis overstapservice. Zodra jij je aanmeldt via de link op deze actiepagina, gaat Pure Energie direct voor jou aan de slag. Samen met je huidige leverancier wordt jouw oude contract voor je opzegt en wordt ervoor gezorgd dat je nieuwe contract netjes op de afgesproken datum ingaat. Dat is altijd pas nadat je oude contract afloopt. Zo kom je nooit met dubbele kosten te zitten, of zonder gas en stroom.

Spreekt overstappen met een een Pure Energie actie je aan? Wacht dan niet te met overstappen om teleurstelling te voorkomen. Alle energie acties hebben namelijk een verloopdatum. Zo kan een toffe actie die nu loopt kan binnenkort weer afgelopen zijn. En wij kunnen helaas niet op voorhand zeggen hoe lang acties precies doorlopen. Dus, Ben je benieuwd geworden naar de gas en stroom acties van Pure Energie Bekijk dan de lopende acties van dit moment.

Alle Pure Energie acties van 2024

Hieronder vind je een overzicht van alle actuele Pure Energie acties van dit moment. Helaas heeft Pure Energie geen acties lopen met een energie cadeau.

Dit zijn alle energie acties van Pure Energie in juli
LeverancierEnergie actie
Pure Energie1 jaar vastBekijk actie
Pure Energie€ 35,- kortingBekijk actie

Toch op zoek naar een andere leverancier of wellicht een betere actie voor jou? Bekijk dan ons volledige overzicht van energie acties van het moment.

Alle acties van Pure Energie

Pure Energie is het voordeligst bij een 3-jarig energiecontract met gas en stroom, vanwege de hoge welkomstkorting. Maar ben je op zoek naar een 1-jarig contract? Dan is Pure Energie een minder interessante keuze en een stuk duurder vanwege de relatief lage welkomstkorting.

Wil je overstappen naar een super groene leverancier met een 1-jarig contract met een behoorlijke welkomstkorting? Bekijk dan eens Vandebron met een 1-jarig gas & stroom contract met 200,- welkomstkorting.

Alleen stroom acties

Pure energie is er ook voor huishoudens met alleen stroom. Je kunt kiezen voor een 1-jarig contract of 3-jarig contract. Maar ook met alleen stroom is Vandebron goedkoper bij zowel een 1-jarig als 3-jarig contract met hoge kortingen voor nieuwe klanten.