Essent aanbieding: gratis Sonos Beam soundbar

Helaas, deze aanbieding is verlopen!

Bekijk actuele aanbiedingen

Essent heeft weer een knaller van een aanbieding; Je ontvangt nu de Sonos Beam soundbar t.w.v € 449,- gratis bij een 3-jarig gas en stroom contract.

Met de Sonos Beam soundbar kan je genieten van mooi bioscoopgeluid in je woonkamer en misschien wel slaapkamer. Via wifi stream je direct jouw favoriete muziek met de bluetooth van je telefoon of tablet. De soundbar heeft een ingebouwde Google Assistant waardoor je ook met je stem de muziek van afstand kan bedienen.

Ook handig: de soundbar heeft naast een standaard modus, ook verschillende geluidsweergaves. Zo kan je met de spraakversterking modus gesprekken beter naar voren laten komen. En met de nachtmodus dim je makkelijk het basgeluid, zodat medebewoners in andere ruimtes minder last hebben van je basgeluid.

Sonos Beam soundbar

Hoe werkt de actie?

Is deze aanbieding met een gratis Sonos soundbar wat voor jou? Klik op de knop ‘actie aanvragen’ of ‘direct overstappen’. Op de volgende pagina kan je je aanmelden om het contract aan te vragen. Anders dan bij de meeste aanbiedingen, heb je het cadeau niet binnen 4 maanden maar zelfs al binnen 6 weken na aanmelding in huis.

Meer Essent energie acties

Essent heeft regelmatige leuke acties. Of je nu op zoek bent naar een energie met cadeau actie, of liever profiteert van een welkomstkorting. Ben je benieuwd welke toffe energie acties Essent op dit moment allemaal heeft? Je bekijkt ze allemaal in één handig overzicht.

Energie actie voordelen

  • Gratis Sonos Soundbar
  • t.w.v € 449,-
  • Groene stroom en gas zeker
  • 3 jaar vast contract
  • Geen prijsstijgingen

Energie aanbieding details

  • Alleen voor nieuwe klanten
  • Alleen in combinatie met gas en stroom
  • Cadeau binnen 6 weken thuisbezorgd

Actie beoordeling

De energie actie van Essent

Beoordeeld door de redactie van energie-actie.com

De Essent aanbieding: gratis Sonos Beam soundbar energie aanbieding is op beoordeeld met 3.5 sterren.