Budget Energie acties

Energieleverancier Budget Energie sfeerbeeld

Vind je het belangrijk dat je niet teveel betaalt voor energie? En hoeft er voor jou geen mooi praatje omheen, maar wil je simpelweg een scherpe prijs betalen? Dan is overstappen met een Budget Energie actie misschien wel de juiste keuze. Budget Energie maakt geen grote beloftes, maar zorgt ervoor dat je niet met koude handen en voeten komt te zitten thuis. Kortom: Budget Energie doet gewoon dat wat het moet doen. Met minder gedoe, tegen een goede prijs en minder ‘bla bla’.

Bekijk alle acties van Budget Energie

1 jaar vast

Tot € 240,- cashback
  • Cashback
  • 1 Jaar

Variabele tarieven

Maandelijks opzegbaar
  • Dynamisch
  • Variabel

Overstappen naar Budget Energie

Budget Energie is een relatief kleine energieleverancier met inmiddels ruim 250.000 klanten, waarbij alles draait om het gewoon goed regelen van de basis voorzieningen, zonder al teveel ‘geneuzel’ eromheen. Ondanks dat energie vooral betaalbaar moet blijven, heeft Budget Energie duurzaamheid óók op de agenda staan. Zo wekt de leverancier zelf voor een deel windenergie op en levert daarmee lokaal geproduceerde groene stroom. De rest is ingekochte Europese groen stroom.

Overstappen naar Budget Energie doe je eenvoudig met de overstapservice. Dat houdt in dat jij geen omkijken naar het regelen van je nieuwe energiecontract. Makkelijk toch? Budget Energie zegt namelijk je oude contract voor je op, samen met je huidige leverancier. En je nieuwe contract gaat in op het moment dat de einddatum waarop je oude contract afloopt. Zo kom je nooit met dubbele kosten te zitten, of in de kou.

Wil je gebruik maken van de Budget Energie kortingsactie? Dan raden we je aan niet te lang te wachten met overstappen. We kunnen niet zeggen wanneer Budget Energie met een nieuwe energie actie komt. Het zou zonde zijn als je misgrijpt! Helaas kan overstappen naar Budget Energie alleen met een gas en stroom contract. Hoef jij voor thuis alleen op zoek naar een stroomleverancier? Bekijk dan eens energie acties met korting op alleen stroom.

Alle Budget Energie acties van 2024

Omdat Budget Energie wil dat jij zo min mogelijk betaalt voor energie, richt Budget Energie voornamelijk op kortingsacties voor nieuwe klanten. Toch komt Budget Energie ook wel eens met een energie met kado actie.

Je vindt alle lopende Budget Energie acties hieronder in een handig overzicht.

Dit zijn alle energie acties van Budget Energie in juli
LeverancierEnergie actie
Budget Energie1 jaar vastBekijk actie
Budget EnergieVariabele tarievenBekijk actie

Toch op zoek naar een andere leverancier of wellicht een betere actie voor jou? Bekijk dan ons volledige overzicht van energie acties van het moment.

Alle acties van Budget Energie

Momenteel kun je naar Budget Energie overstappen met een kortingsactie op een 1-jarig of 3-jarig contract met gas en stroom. Zo kun je maar liefst een welkomstkorting meepakken tot € 150,-.

Combikorting voor Budget Alles-in-1 klanten

Onlangs is Budget Energie begonnen met het aanbieden van Alles-in-1 telecomdiensten via het KPN-netwerk. Daarmee kun je als energieklant van Budget Energie nu ook je internet provider maken! Net zoals Oxxio. Wat levert het je op om van Budget Energie ook je provider te maken? Budget Energie geeft € 5,- combikorting per maand voor klanten die zowel energie- en internet diensten afnemen via ‘Budget Thuis’.