Energiedirect.nl acties

Energieleverancier Energiedirect.nl sfeerbeeld

Neem eens een kijkje tussen de energiedirect.nl acties. Energiedirect.nl is een energieleverancier zonder ‘poespas’ en scherpe tarieven. Energiedirect.nl is de prijsvechter dochteronderneming van Essent en levert aan zo’n 700.000 huishoudens gas en stroom. Omdat bij energiedirect.nl iedereen zijn energie zaken eenvoudig online kan regelen, kan de leverancier de tarieven laag houden. Energiedirect.nl levert niet alleen voordelige energie, maar ook nog eens 100% groene stroom uit Europa.

Bekijk alle acties van Energiedirect.nl

1 jaar vast

Tot € 370,- korting
  • Korting
  • 1 Jaar

Overstappen naar Energiedirect.nl

Stap in een paar minuten over naar energiedirect.nl door je online aan te melden via de actie link op deze pagina. Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice van energiedirect.nl, zo heb jij nergens omkijken naar. Wil je na de 14 dagen bedenktijd nog steeds gebruik maken van dit aanbod dan zorgt Energiedirect.nl er samen met je huidige leverancier voor dat je nieuwe contract in orde wordt gemaakt wordt en je oude contract wordt opgezegd na de einddatum. Je nieuwe contract gaat naadloos over op je huidige contract, met inachtneming van de opzegtermijn van 30 dagen. Zo kom je nooit zonder gas en stroom te zitten.

Om ervoor te zorgen dat jij je energiezaken zo goed mogelijk en makkelijk zelf online kunt regelen, heeft de leverancier de 'Regelneef app' ontwikkeld. Daarmee regel jij eenvoudig al je energiezaken vanaf je bank, of waar je dan ook bent. Makkelijker kan haast niet. De Regelneef app wordt beoordeeld met 4 uit 5 sterren volgens Google Play store.

Energiedirect.nl heeft naast de Regelneef app ook de 'Tankey app'. Beschouw het als een extra vriendendienst. Met de Tankey app ontvang je bij iedere tankbeurt bij meer dan 400 tankstations in Nederland 5 cent extra korting, bovenop de korting bij de pomp! Een mooie extra besparing die je meteen voelt in je portemonnee. Iedere liter die je bovendien tankt met de Tankey app wordt CO2- gecompenseerd.

Alle Energiedirect.nl acties van 2024

Bekijk het overzicht van alle energiedirect.nl acties van dit moment. Je vindt hieronder het complete overzicht van alle acties met een welkomstkorting, cashback of energie cadeau.

Dit zijn alle energie acties van Energiedirect.nl in juni
LeverancierEnergie actie
EnergieDirect1 jaar vastBekijk actie

Toch op zoek naar een andere leverancier of wellicht een betere actie voor jou? Bekijk dan ons volledige overzicht van energie acties van het moment.

Alle acties van Energiedirect.nl

Energiedirect.nl doet niet aan overbodige luxe, maar geeft je wel de mogelijkheid over te stappen met iets extra’s. Daarom heeft de leverancier meestal wel één of meerdere acties lopen. Je vindt ze allemaal op deze pagina. Het leuke is dat je momenteel keuze hebt uit een actie met welkomstkorting en een cadeau actie. Deze acties zijn alleen gelden voor nieuwe klanten.

Ben je al klant bij energiedirect.nl? Dan heeft energiedirect.nl de ‘goedzitters’ acties. Dit zijn aparte deals voor als je op je plek zit bij energiedirect.nl, maar toch iets leuks mee wil pakken. Hoewel deze deals aantrekkelijk kunnen zijn, raden we je toch altijd eerst even energie acties te vergelijken. Een verlengaanbod van je leverancier is namelijk vaak niet de voordeligste optie en de kans is groot dat je met een ander aanbod voordeliger uit bent.

PSV Shoptegoed actie

Ben je fan van PSV? Dan heeft energiedirect.nl als PSV rugsponsor iets moois voor je. Momenteel heeft energiedirect.nl een toffe PSV cadeau actie lopen waarbij je tot € 90,- PSV shop tegoed ontvangt bij een 1-jarig gas en stroom contract. Dit shoptegoed kun je besteden in de PSV (online) FANshop. Je kunt het in één keer uitgeven, of in meerdere keren uitgeven. Het tegoed op de kaart blijft 2 jaar na ontvangst geldig. Daarnaast ontvang je de PSV energie kortingspas van energiedirect.nl. Daarmee ontvang je 10% korting op al je volgende aankopen in de PSV Fanstore. Zo wordt shoppen wel heel leuk!

Energiedirect.nl energie acties