NLE acties

Energieleverancier NLE sfeerbeeld

De Nederlandse Energie Maatschappij is een leverancier met superscherpe energieprijzen. Haar doel sinds 2005 is om de Nederlandse energiewereld wakker te schudden met lage energieprijzen en een uiterst goede klantenservice. Inmiddels is NLE naast prijsbewust ook steeds meer aan het vergroenen. Welke stroom je ook kiest, deze is altijd 100% groen. Zo kun je met een NLE actie zelf kiezen of je Europese Wind, of Nederlandse Wind wil afnemen.

Bekijk alle acties van NLE

€ 50,- welkomstkorting

NLE alleen stroom cashback
  • Cashback
  • 1 Jaar

Overstappen naar NLE

Overstappen naar NLE met een mooie welkomstkorting is nu goed mogelijk met de huidige acties van NLE. Je kunt overstappen naar NLE met een 1-jarig of 3-jarig energiecontract met korting. Bovendien regelt NLE de overstap voor je en komt er weinig bij kijken. Je hoeft je alleen nog maar even aan te melden en je overstap kan beginnen. Hoe werkt dat?

Wil je gebruik maken van een NLE actie met welkomstkorting, dan sturen we je via de link bij de aanbieding door naar aanmeldpagina van NLE. Je ontvangt van NLE een bevestiging van je aanmelding binnen enkele dagen. Je hebt dan nog 14 dagen bedenktijd. Voelt alles goed? Dan gaat NLE voor je aan de slag en zegt definitief je huidige contract voor je op. Op de datum dat je oude contract afloopt gaat je nieuwe contract automatisch in, makkelijker kan niet. Hierbij wordt rekening gehouden met de opzegtermijn van 30 dagen bij je huidige leverancier, betaal je geen dubbele kosten en kom je nooit zonder gas en stroom te zitten! Je oude en nieuwe contract gaan gewoon naadloos in elkaar over. Wel zo’n geruststelling.

Tot slot vraagt NLE je alleen nog even je meterstanden door te geven in het geval je nog geen slimme meter hebt. En de korting? Die verrekent NLE op de eerste jaarafrekening. Alsjeblieft!

Alle NLE acties van 2024

Bekijk in het overzicht hieronder de lopende acties met welkomstkorting van NLE voor gas en stroom. Helaas is een NLE actie met alleen stroom niet mogelijk.

Dit zijn alle energie acties van NLE in april
LeverancierEnergie actie
NLE€ 50,- welkomstkortingBekijk actie

Toch op zoek naar een andere leverancier of wellicht een betere actie voor jou? Bekijk dan ons volledige overzicht van energie acties van het moment.

Alle acties van NLE

NLE geeft vaker een welkomstkorting dan een gratis cadeau bij energie. In het verleden heeft NLE wel eens cadeau acties gehad met bijvoorbeeld haar eigen slimme thermostaat Anna, maar dat is niet gebruikelijk. Heb je liever een gaaf cadeau bij je energie én wil je lage vaste tarieven voor gas en stroom? Bekijk dan eens de vele Nuon Vattenfall acties met cadeau.

Extra korting met NLEx internet

Naast energieleverancier levert NLE ook internet diensten voor thuis onder de naam ‘NLEx’ net als energieleverancier Oxxio. Energieklanten van NLE krijg € 25,- extra korting wanneer ze óók internet afnemen bij NLEx. Mooi meegenomen.