Goedkope Energie

Wij van Energie Acties vinden dat iedereen goedkope energie verdient. We maken energie vergelijken graag zo toegankelijk mogelijk voor je, zodat je met een goed gevoel kunt overstappen naar goedkope energie.

We onderhouden goed contact met energieleveranciers, zodat we regelmatig exclusieve kortingen, cashbacks en andere unieke energie acties kunnen regelen voor nieuwe klanten bij het afsluiten van een energiecontract. Deze voordelige energie acties vind je vaak niet bij de leverancier zelf!

Goedkoopste energieleverancier

De goedkoopste energieleverancier van 2024 is voor iedereen anders. Dit hangt in grote mate af van je energieverbruik. Hieronder hebben we een overzicht voor je klaarstaan van de goedkoopste energieleveranciers van dit moment op basis van de laagste tarieven, hoge welkomstkortingen en cashbacks.

Top 5 goedkoopste energieleverancier 2020

Leverancier Korting Maandprijs
Eneco € 0,00 €132,47 p.m.
Oxxio € 340,00 €133,45 p.m.
Budget Energie € 220,00 €139,84 p.m.
Vandebron € 240,00 €140,90 p.m.
Pure Energie € 190,00 €145,52 p.m.

Wil je weten of dit ook de goedkoopste energieleverancier is voor jou? Begin dan met goedkope energie vergelijken op jouw postcode.

De goedkoopste energie voor jou

Welke energieleverancier kan de goedkoopste energie aan jou leveren? Dat hangt, naast je verbruik en je wensen, af van: de energietarieven, welkomstkorting of cashback en je woonsituatie.

Goedkope tarieven

Energietarieven

De tarieven van energieleveranciers veranderen voortdurend. De hoogte van de tarieven hangt sterk af van de olie- en gasprijzen op de energiemarkt. Als nieuwe klant kun je daarnaast vaak profiteren van speciale lage actietarieven.

Acties met korting

Korting of cashback

Veel energieleveranciers gaan de concurrentie met elkaar aan door scherpe kortingen of cashbacks aan te bieden. Door over te stappen op een actie met korting kun jij tot wel honderden euro’s per jaar besparen op je energie kosten.

Goedkope woonsituatie

Woonsituatie

Hoeveel energie je verbruikt, en wat de totale energiekosten op jaarbasis zijn, hangt af van je woonsituatie. Zo bepalen het type woning, met hoeveel personen je samenwoont en de regio waar je woont je totale energieverbruik.

Goedkope energie vergelijken

Start meteen met goedkope energie vergelijken. Vul daarvoor je postcode, huisnummer en eventueel je verbruik in. Wij laten je het volledige overzicht zien van goedkope energie op jouw adres. Bovendien zie je in één oogopslag wie de goedkoopste energieleverancier voor jou is, deze staat altijd bovenaan. Heb je geen idee wat je verbruik is? Geen probleem. Geef in dat geval aan met hoeveel personen je samenwoont, dan maken wij een reële inschatting van je verbruik.

Energie Acties

Het is tegenwoordig steeds makkelijker om over te stappen naar goedkope energie via de beste energie acties. Of het nou gaat om acties met een flinke welkomstkorting, een cashback actie of een cadeau bij je contract, bij ons vergelijk je ze allemaal.

Helaas betaal je als trouwe klant te veel aan energiekosten, overstappers worden beloond! Zit jij al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan adviseren we je om over te stappen. En hoe kan dat beter dan met de beste energie acties? Bekijk het volledige overzicht van alle energie acties van dit moment en profiteer van een hoge welkomstkorting of cashback.

Energie met kado

Naast een mooie welkomstkorting of cashback bieden veel energieleveranciers aan nieuwe klanten een energie cadeau aan bij een energiecontract. Zo kun je gebruik maken van luxe cadeaus zoals een slimme thermostaat, Samsung tablet en andere toffe gadgets. Beslis je liever zelf wat voor cadeau je wilt? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een actie met cadeaubon.

Wil je graag overstappen naar energie met een gratis cadeau? Bekijk dan eens het aanbod van Nuon Vattenfall. Deze leverancier heeft vrijwel altijd meerdere acties lopen. Met de Nuon Vattenfall acties heb je de meeste keuzes uit cadeaus. Of je er nu graag op uit gaat, een luxe cadeau wilt, of juist je eigen energiecadeau wilt uitkiezen.